View:

PRODUKSIONI DEA

onair music

3 г. назад

Kastriot Tusha & Manjola Nallbani - Balli i Oxhakut ( Official Video )

3 г. назад

Produkcioni Dea Muzika & Orkestrimi: Edmond Zhulali Teksti: Agim Doci.

Kastriot Tusha & Manjola Nallbani - Balli i Oxhakut

3 г. назад

" Baza e parë e UÇK-së" Heronjtë: Hakif Zejnullahu , Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Ilir Konushevci Baza e parë e UÇK-së gjendet në fshatin Lladoc, ...

Sabri Fejzullahu - Vallë Si Qenka Dashuria (Official Song)

3 г. назад

Sabri Fejzullahu - Vallë Si Qenka Dashuria (Official Song)

Sabri Fejzullahu - Ti Ke Emrin Lumturi (Official Song)

3 г. назад

Sabri Fejzullahu - Ti Ke Emrin Lumturi.

Sabri Fejzullahu - Nuk Jetohet Në Kujtime

3 г. назад

Sabri Fejzullahu - Nuk Jetohet Në Kujtime.

Sabri Fejzullahu - Unë Të Dua Ashtu Si Je (Official Song)

3 г. назад

Sabri Fejzullahu - Une te dua ashtu si je.

Sabri Fejzullahu - Hajde Ti

3 г. назад

Sabri Fejzullahu - Shërbëtor i Këngës (Official Song)

3 г. назад

Sabri Fejzullahu - Sherbetor i Kenges.

Sinan Vllasaliu - Rruges me gure (Official Song)

5 г. назад

Sinan Vllasaliu - Rruges me gure.

Sinan Vllasaliu - Lutem

5 г. назад

Sinan Vllasaliu - Lujma, lujma doren me dore

5 г. назад

Sinan Vllasaliu - Lujma, lujma doren me dore.

Sinan Vllasaliu - Dul lulia

5 г. назад